خرید بهترین هدفون، با قیمت مناسب (مشخصات فنی)

93818449309381844930
194 بازدید
بهترین هدفون

بهترین هدفون ها، نه تنها صدای عالی دارند، بلکه از ویژگی‌های دیگری مثل قابلیت حذف نویز فعال نیز برخوردارند. هدفون‌های جدید، میزان نویزی که به گوش می‌رسد را کاهش می دهد. با استفاده از هدفون‌های نسل جدید، دیگر صدای اطراف را نمی‌شنوید. بر خلاف‌ هدفون‌های قدیمی که در آن صدای اطراف هنگام مکامله تلفنی و یا موسیقی، شنیده می‌شد و کیفیت صدا را کاهش می‌داد.

در هدفون های نسل جدید، به خاطر ویژگی نوع ساختی که دارند و نحوه قرار گیری در گوش، باعث میشود نویز و صدای اطراف تا حد زیادی کاهش پیدا کند.علاوه بر این ویژگی، به خاطر تکنولوژی  نویز کنسلینگ امواج صوتی محیط  جذب و صدا با بهترین کیفیت به گوش خواهد رسید.

هدفون‌ها در تنوع زیادی در بازار موجود است و صدها هدفون برای کاربردهای مختلف، با قیمت‌های متفاوت وجود دارد. ما در اینجا سعی کردیم در مورد ویژگی‌های بهترین هدفون‌ها صحبت کنیم. همچنین توضیح بدهیم که چگونه یک هدفون مناسب با بودجه و نوع نیاز خود انتخاب کرده و آن را تهیه کنید. در آخر نیز ۱۳ مدل از بهترین هدفون‌های موجود در بازار را نیز معرفی خواهیم کرد.

چگونه بهترین هدفون‌ را برای خود انتخاب کنیم؟

با وجود تنوع هدفون ها، فرایند خرید یک هدفون مناسب، می‌تواند بسیار دشوار باشد. اگر نمی‌دانید برای خرید بهترین هدفون از کجا شروع کنید، توصیه می‌کنیم که فهرستی از ویژگی‌های هدفون که برایتان اهمیت دارد، تهیه کنید. همچنین سوالات زیر را در نظر گرفته و به آن در ذهن خود پاسخ دهید. بدین ترتیب می‌توانید نیازها و ویژگی‌های مورد نظر خود را با مشخصات هدفون مقایسه کنید. سپس تصمیم بگیرید که چگونه پول خود را برای مناسب‌ترین هدفونی که نیاز دارید، خرج کنید.

سوالات مهمی که باید در نظر بگیرید:

هدفون داخل گوش یا هدفون رو گوشی

انتخاب و خرید هدفونی که بتوانید از آن به راحتی استفاده کنید، اهمیت زیادی دارد. مدل مو، داشتن گوشواره، آب و هوا و موقعیتی که می‌خواهید از هدفون استفاده کنید، مواردی است که باید در نظر بگیرید.

هدفون‌های داخل گوش سبک و کوچک‌تر هستند و همچنین حمل آن راحت است. اما در مقابل عمر باتری ضعیف تری نیز دارند و صدای آن‌ها در مقایسه با هدفون های روگوشی مشابه با همان قیمت، کمتر است.  یعنی اگر شما بخواهید هدفون‌های داخل گوشی با صدای بالا را خریداری کنید، لازم است که هزینه بیشتری بپردازید.

هدفون‌های رو گوشی به راحتی روی گوش قرار می‌گیرند. ولی برخی از افراد ممکن است با پوشاندن گوش‌های خود به ویژه در فصل تابستان، احساس گرما کنند.

چگونه می‌خواهید از هدفون خود استفاده کنید؟

آیا شما به دنبال یک هدفون همه منظوره هستید که بتوانید آن را برای کاربردهای گوناگون در همه جا استفاده کنید؟ یا قصد دارید که خرید هدفون را برای یک کار خاص مثل سفر، تمرینات ورزشی، تماشای تلویزیون، بازی و یا استفاده در دفتر کار انجام دهید؟
برخی از هدفون‌ها تقریباً برای تمام این کارها مناسب هستند. اما مدل‌هایی از هدفون‌ها نیز برای یک کاربرد خاص عالی می‌باشند.

شما بیشتر به موسیقی گوش می‌دهید؟ یا تماس‌های تلفنی و چت‌های ویدئویی زیادی دارین و به یک هدفون با کیفیت میکروفون بالا نیازمند هستید؟

برای استفاده در دفتر کار و همچنین بازی، شما به یک هدفون با قابلیت کاهش نویز نیاز خواهید داشت. اگر می‌خواهید هدفون را هنگام ورزش استفاده کنید، پس باید به دنبال هدفون‌های ضد آب باشید.

به چه دستگاه‌هایی وصل خواهید شد؟

با توجه به اینکه هر روز از چه دستگاهی استفاده می‌کنید، ممکن است بخواهید هدفونی را انتخاب کنید که با سیستم عامل‌های مختلف و یا یک سیستم عامل خاص تلفن همراه یا لپ تاپ شما به خوبی کار کند. کنترل صدا چقدر برایتان اهمیت دارد، آیا به یک پلتفرم خاص مانند Google Assistantوابسته هستید؟ اگر می‌خواهید به pc متصل شوید که اتصال بی‌سیم ندارد، ممکن است هدفونی بخواهید که با سیم یا USB به کامپیوتر شما متصل شود؟

آیا به حذف نویز فعال در هدفون خود نیاز دارید؟

حذف نویز فعال یا نویز کنسلینگ، می‌تواند صداهای پس زمینه را کاهش دهد. برخی از هدوفون‌ها اما در این مورد، ضعیف عمل می‌کنند و نمی‌توانند صداهای بلند اطراف را حذف کنند. به همین دلیل شما نمی‌توانید از هدفون خود در محیط‌های پر و صدا استفاده کرده و به راحتی با آن مکالمه کنید.

بنابراین اگر می‌خواهید از هدفون  در محیط‌های پر و صدا استفاده کنید. یا اینکه درمحیط‌های معمولی، دوست دارید بدون شنیدن صداهای مزاحم بازی کنید و یا موسیقی گوش دهید، باید هدفونی را خریداری کنید که به فناوری ANC مجهز باشند. با این مدل هدفون ها، در محیط شلوغ، صدایی خیلی خفیف و ضعیف را از محیط اطراف خواهید شنید. در محیط‌های کمتر شلوغ نیز، هیچ صدای اضافی شنیده نخواهد شد.

هدفون سیمی یا بی‌سیم

آیا هدفون‌های جدید بی‌سیم را ترجیح می‌دهید یا هدفون‌های سیمی قدیمی‌تر را؟

هدفون‌های سیمی مجددا محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. دلایل بازگشت این محصول و محبوبیت دوباره آن، این است که هدفون‌های سیمی عملکرد صوتی بهتری دارند و ارزان‌تر هستند.

در مدل‌های سیمی، هزینه به جای ویژگی‌هایی مانند بلوتوث، به تنظیم درایورها و طراحی اختصاص پیدا می‌کند. شما با استفاده هدفون‌های سیمی، نگران شارژ باتری نخواهید بود.

اما با این وجود، بسیاری از افراد راحتی هدفون‌های بی‌سیم ر ا دوست دارند. اگر هر دو هدفون سیمی و بی‌سیم با توجه به مزیت‌هایی که هر کدام دارند، برایتان جذاب به نظر می‌رسند، هدفونی را انتخاب کنید که که می‌تواند هم به صورت سیمی و هم بی‌سیم کار کند.

اگر تصمیم شما برای خرید هدفون، نوع بی‌سیم است، حتما به عمر باتری توجه کنید.

هر روز چقدر قرار است از هدفون استفاده کنید؟ آیا معمولا در نگه داشتن شارژ دستگاه‌های بی‌سیم خوب عمل می‌کنید؟ آیا به یک هدفون بی‌سیم نیاز دارید که بتواند برای مدت طولانی شارژ بماند و کار کند؟ به این سوالات در ذهن خود صادقانه جواب دهید.

دکمه‌های معمولی یا لمسی

برای کم و زیاد کردن صدای هدفون، قطع و وصل آهنگ، رفتن به آهنگ بعدی و قبلی؛ دکمه‌های معمولی یا لمسی را ترجیح می‌دهید؟ بهتر است قبل از خرید، هر دو مدل را تست کنید.

خرید بهترین هدفون

قیمت هدفون با توجه به ویژگی‌هایی که دارند، متفاوت است. اینکه شما چه نوع هدفونی خریداری کنید، بی‌سیم یا سیمی، روگوشی یا داخل گوشی، قیمت‌ها را متغیر می‌کند. همچنین برند هدفون نیز عامل مهم دیگری است که قیمت را تعیین می‌کند.

هدفون‌ها از قیمت چند صد هزار تومان تا ده‌ها میلیون تومان در بازار موجود است، که شما با توجه به میزان بودجه و نوع نیاز خود می‌توانید یکی از آن‌ها را خریداری کنید. ما در ادامه به بررسی ۱۰ مدل از محبوب ترین هدفون ها در رنج قیمتی متفاوت پرداختیم، پس خواندن ادامه مطلب را از دست ندهید.

بررسی ۱۳ مدل از بهترین هدفون های سال

 

1.      هدفون apple air pad max

این لیست را با یکی از بهترین هدفون‌های بی‌سیم موجود در بازار، یعنی هدفون apple air pad max شروع می‌کنیم. طراحی و تکنولوژی بالا از ویژگی‌های این هدفون است. با شارژ کامل باتری تا ۲۰ ساعت و با شارژ ۵ دقیقه‌ای تا ۱ ساعت و نیم می‌توان با این هدفون کار کرد.

هدفون apple air pad max  بسیار سبک است. همچنین به دلیل نوع هدبند و ایرکاپ‌ها فشار زیادی به سر وارد نمی‌کند و از این جهت برای استفاده طولانی مدت، گزینه مناسبی است. ضمن اینکه انعطاف‌پذیری خوبی دارد و می‌تواند متناسب با فرم سر هر فرد تنظیم شود. هدفون apple air pad max اما در مقایسه با هدفون‌های هم رده خود، گران‌تر است.

۲.      هدفون Sennheiser Momentum 3 Wireless

این هدفون از ظاهری بسیار شکیل و زیبای برخوردار است و همچنین دارای کیفیت صوتی high end Sereo می‌باشد. هدفون Sennheiser Momentum 3 Wireless    با جدیدترین تکنولوژی و بر مبنای اصول آرگونومی ساخته شده است، به همین دلیل در استفاده طولانی مدت، بسیار راحت بوده و شما را اذیت نمی‌کند. وزن کم، طراحی مناسب و پوشش چرم، دلیل دیگری است که استفاده هدفون Sennheiser Momentum را برای استفاده طولانی مدت و همچنین برای ورزش مناسب می‌کند.

این هدفون مجهز به فناوری نویز کنسلینگ فعال است، به همین دلیل تا حد زیادی صداهای محیط را گرفته و برای استفاده در مکان‌هایی با سروصدای زیاد، گزینه مناسبی است. همچنین قابلیت تنظیم صدا در ۳ حالت مختلف را برای محیط‌های پر سر و صدا دارد.

تمام تنظیمات هدفون، با دکمه‌هایی که روی گوشی‌ها وجود دارد، به راحتی امکان‌پذیر است. شما می‌توانید با سه دکمه روی گوشی تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید و به آسانی از حالت گوش دادن موسیقی به حالت برقراری تماس تلفنی و یا بالعکس جابجا شوید. همچنین در مورد این هدفون باید بدانید که قیمت گرانی دارد و تاشو نمی‌باشد.

 

3.      هدفون Beyerdynamic Byron

هدفون Beyerdynamic Byron، یکی از بهترین هدفون‌های توگوشی، صدای بسیار قدرتمند و واضح همراه با بیس کنترل شده دارد که تجربه فوق العاده و لذت بخش گوش دادن به موسیقی را ایجاد می‌کند. این هدفون برای مکالمه نیز گزینه بسیار مناسبی است، چرا که مجهز به میکروفون با کیفیت و یک ریموت کنترل سه دکمه‌ای سازگار با اندروید می‌باشد.

در ساخت هدفون Beyerdynamic Byron از متریال درجه یک و با کیفیت استفاده شده است، که همین موضوع آن را به هدفونی با دوام و سبک تبدیل کرده است. این هدفون ظاهر بسیار ظریفی دارد و همچنین سیم‌های آن از قابلیت ضد گره و پیچ خوردگی برخوردار است.

هدفون Beyerdynamic Byron در کنار برخورداری از مزایا و ویژگی‌های مثبت، ایرادهایی هم دارد. برای مثال  نمی‌تواند صدا را به خوبی ایزوله‌سازی کند و از نظر حذف نویز فعال و قوی نیست. یعنی هنگام استفاده از هدفون، صدای محیط اطراف به گوش می رسد و همچنین صدای هدفون از بیرون شنیده می‌شود. اگر موسیقی را با صدای بلند گوش می دهید، می‌تواند اطرافیان را اذیت کند.

از دیگر معایب این هدفون این است که فقط با اندروید سازگاری داشته و برای ios قابل استفاده نیست.

۴.      هدفون Sennheiser MOMENTUM IE 800

این مدل یکی از بهترین هدفون‌های تو گوشی از برند آلمانی سنهایزر می‌باشد. هدفون Sennheiser MOMENTUM IE 800 فرکانس صدایی با کیفیت، بالاتر و کم‌تر از آن چیزی که انسان می‌تواند بشنود، ارائه می‌دهد. یعنی فرکانسی از ۸ هرتز تا ۴۱ کیلو هرتز!

این هدفون بیشتربرای گوش دادن به موسیقی ساخته شده است و به دلیل فرکانس صدای فوق العاده‌ای که دارد، هیچ چیز با آن نشنیده باقی نمی‌ماند. هدفون MOMENTUM IE 800 صدایی وسیع، دقیق شفاف، دلنشین ومتوازن را ارائه می‌دهد. برای شنیدن سبک‌های مختلف موسیقی از جمله راک، پاپ، کلاسیک، جاز، فولک و… بسیار منادسب است و نهایت لذت و یک تجربه فوق العاده را از شنیدن موسیقی برای فرد به همراه دارد.
طراحی زیبا، سرگوشی‌های زاپاس و قاب چرمی از دیگر ویژگی‌های مثبت این هدفون است.

این هدفون مانند هر گجت دیگری، معایبی را نیز دارد. قیمت بالا، عدم داشتن ریموت، نویز در میکروفون، غیر قابل تعویض بودن کابل از جمله این معایب است.

۵.      هدفون بلوتوثی Bose quietcomfort 35

هدفون بلوتوثی Bose quietcomfort 35  یکی از انواع هدفون‌های رو گوشی است که کیفیت صدای بیس بسیار خوبی را ارائه می‌کند. این هدفون کیفیت ساخت عالی دارد و دوام شارژ باطری آن فوق العاده است. به طوری که با یک بار شارژ کامل باطری، می‌توان ۲۰ ساعت به شکل مداوم از آن استفاده کرد. صدایی شفاف با بیس قدرتمند همراه با تفکیک صدا، از دیگر ویژگی‌های این هدفون است.

هدفون بلوتوثی Bose quietcomfort 35  ضمن اینکه از بلوتوث ورژن ۴.۱ برخوردار است، مجهز به فناوری NFC نیز می‌باشد و به همین دلیل حتی در شرایطی که باطری ضعیف هم است، عملکرد خوبی دارد. میکروفون این هدفون با کیفیت و فاقد نویز است. همچنین از قابلیت جمع شوندگی برخوردار بوده و در کیف چرمی عرضه می‌شود.

تا اینجا مزایای هدفون ۳۵ Bose quietcomfort بیان کردیم، اما در کنار این مزایا، معایبی نیز دارد. وزن زیاد، عدم قابلیت پخش خودکار موسیقی پس از تماس، عدم امکان سریع و فوری قطع صدا، عدم امکان تعویض باتری و ظاهر ساده از جمله معایب این هدفون است.

۶.      هدفون bose quietcomfort 30

اگر به دنبال هدفون توگوشی با قابلیت نویز کنسلینگ هستید، هدفون bose quietcomfort 30، بهترین گزینه‌ای است که می‌توانید به آن فکر کنید. فراموش نکنید که قابلیت نویز کنسلینگ فقط مختص هدفون‌های بزرگ رو گوشی نیست، برخی از هدفون‌های تو گوشی نیز مثل bose quietcomfort 30 از این ویژگی برخوردار بوده و می‌تواند نویز صدای اطراف محیط را به خوبی بگیرد. همچنین کیفیت صدای بالایی دارد و بیس قدرتمند و قوی را ارائه می‌دهد.

کابل اتصال به کامپیوتر، کیف چرمی، ریموت کنترل صدا، تعویض آهنگ و گوشی‌های زاپاس از دیگر مزیت‌های هدفون bose quietcomfort 30  می‌باشد.

این یک هدفون دور گردنی است که برای برخی افراد جذاب نیست. ضمن اینکه بعضی کاربران بر این باورند که این هدفون در مقایسه با کیفیت صدایی که ارائه می‌دهند قیمت بالایی دارد. یعنی انتظار دارند هدفونی با این قیمت، از کیفیت صدای بیشتری برخوردار باشد.

۷.      هدفون V-Moda Forza metallo wireless

در اینجا می‌خواهیم شما را با یک هدفون ورزشی بی‌سیم آشنا کنیم. هدفون V-Moda Forza metallo wireless یکی از بهترین هدفون‌های تو گوشی ورزشی است که با طراحی جذاب و منحصر به فرد، خیلی از کاربران را شیفته خود کرده است. کیفیت صدای فوق العاده و متوازن از دیگر ویژگی‌های های این هدفون است.

این هدفون بسیار سبک و راحت بوده و از ویژگی ضد آب، ضد عرق و مقاومت به رطوبت نیز برخوردار است که آن را برای استفاده درهنگام ورزش ایده آل می‌کند. همچنین مجهز به دو میکروفون با قابلیت نویزکنسلینگ می‌باشد که کیفیت صدای شما در مکالمه، حتی هنگام دویدن نیز حفظ شود.

این هدفون ورزشی، با هر بار شارژ کامل، تا مدت زمان ۱۰ ساعت به طور مداوم کار می‌کند و با هر بار شارژ ۱۵ د قیقه‌ای می‌توانید به مدت ۲ ساعت از آن استفاده کنید.

گوشی زاپاس، حلقه پلاستیکی نگه دارنده در گوش، کابل اتصال به کامپیوتر و کیسه‌ی مخصوص از دیگر مزایایی است که در مورد این هدفون می‌توانیم بیان کنیم.

پس از اشاره به مزایای هدفون V-Moda Forza metallo wireless، نوبت به آن می‌رسد که ویژگی‌های منفی این محصول را نیز بیان کنیم. قیمت گران و بلند بودن سیم‌ها از جمله این معایب است. این هدفون به گونه‌ای است که به دلیل حلقه‌های پلاستیکی، بیش از حد روی گوش کیپ می‌شود که می‌تواند یک ویژگی فوق العاده برای برخی از افراد باشد. اما در مقابل برخی کاربران نیز، این ویژگی را به عنوان یک ویژگی منفی قلمداد می‌کنند و می‌گویند این ویژگی گوش آن‌ها را اذیت کرده و همچنین مانع صدای ماشین و ترافیک هنگام دویدن در خیابان می‌شود.

۸.      هدفون Beyerdynamic Lagoon ANC Headphones

این یک هدفون عالی برای گوش دادن به موسیقی است. هدفون Beyerdynamic Lagoon ANC Headphones بسیار با کیفیت، سبک اما گران است. باتری بسیار قدرتمندی دارد، به طوری که با هر بار شارژ کامل، می‌توان به مدت ۴۵ ساعت از آن استفاده کرد.

۹.      هدفون Sony WH-1000XM3

هدفون Sony WH-1000XM3 به وسیله بلوتوث به گوشی وصل می‌شود. قابلیت پشتیبانی از جک ۳.۵ دارد. در این هدفون، حذف نویزهای فعال با استفاده از قابلیت تکنولوژی QN1 انجام می‌شود.

یکی دیگر از ویژگی‌های این هدفون از کمپانی سونی، که ایراد آن نیز به شمار می‌رود، عدم امکان استفاده در زمان شارژ شدن آن است. همچنین سیم USB آن کوتاه است.

۱۰.  هدفون Anker soundcore LIFE NOTE E

هدفون یا ایرپاد انکر مدل LIFE NOTE E  با وجود اندازه کوچکی که دارد، دارای باس بزرگ و قابل توجهی است که نظر شما را جلب می کند.با این هدفون شما تجربه شنیدن موسیقی با وضوح عالی را خواهید دید.ضد آب و ضد عرق می باشد و توانایی استفاده مداوم تا ۸ ساعت را داراست.

 

11.  هدفون Tsco GH 5165 7.1

هدفون گیمینگ Tsco GH 5156 با توجه به طراحی ساخت آن، شما میتوانید برای ساعت های زیادی از آن بهره ببرید بی آنکه شما را خسته کند.این محصول به دلیل استفاده از فوم های خنک کننده ایی که در آن تعبیه شده است مانع از گرم شدن گوش می شود و در گردش خون آن ناحیه خللی ایجاد نمی کند.

از دیگر مزایای این محصول، وجود ریموت کنترلی می باشد که بر روی کابل قرار گرفته که توانایی هایی از جمله تغییر میزان نور و صدای هدفون، خاموش و روشن کردن موتورهای ویبره موجود در هدفون و قطع و وصل صدای میکروفون می باشد.

هدفون یا هدست مدل  Tsco GH 5165 7.1  با توجه به کیفیت وکارایی که در ضمینه گیمینگ دارد دارای قیمت مناسب می باشد.

۱۲.  هدفون Bose quietcomfort II 35

هدفون  Bose quietcomfort II 35  یکی از بهترین هدفون‌های روگوشی با قابلیت نویز کنسلینگ و ایزوله‌سازی صدا است که می‌توانید داشته باشید. این قابلیت در هدفون Bose quietcomfort II 35  ، به قدری قوی است که گوش دادن به موسیقی را در شرایطی برایتان ایجاد می‌کند که به طور کامل صدای اطراف  ایزوله می شود، انگار هیچ صدایی نیست و شما فقط در صدای موسیقی غرق شده اید. ضمن اینکه شما می‌توانید سطح دلخواه نویز کنسلیشن را در این هدفون با اپلیکیشن Bose Connect تنطیم کنید و در محیط‌های مختلف با توجه به میزان سر و صدای آن محیط، سطحی از نویز کنسلیشن را تنظیم کنید.

این هدفون صدایی شفاف و دلنشین با بیس قدرتمند ارائه می‌کند، و از کابل اتصال به کامپیوترو

موبایل، یک قاب شکیل، برخوردار است. نکته قابل توجه دیگر امکان استفاده این محصول با کابل، هنگامی که باتری آن شارژ ندارد.

در کنار مزایا، لازم است که به معایب هدفون  Bose quietcomfort II 35  اشاره‌ای داشته باشیم که مواردی مثل غیر قابل تعویض بودن باتری وعدم وجود دکمه قطع و وصل خودکار صدا را شامل می‌شود.

۱۳. هدفون TSCO TH 5359 TWS

این هدفون هندزفری از برند معتبر TSCO  می باشد که محصولاتی با کیفیت و با قیمت مناسب در اختیار علاقمندان قرار می دهد.این مدل از هدفون ها دارای نمایشگر LED  می باشد که مقدارشارژ دستگاه را به درصد به شما نشان می دهد. ویژگی خاص این هدفون ها اینست که در مواقع نیاز نقش پاور بانک را برای شما بازی می کند.

سخن پایانی

هدفون ها، تنوع بسیار زیادی دارند و هر کدام از ویژگی های مثبت و منفی مخصوص به خود برخوردارند. همین تنوع  قیمت، آن ها را نیز متفاوت وانتخاب بهترین هدفون را برای مشتریان سخت می کند.

اگر می خواهید یک انتخاب خوب از هدفون برای خود، در میان صدها هدفون متنوع موجود در بازار داشته باشید، باید اول توجه کنید که  چه خواسته و انتظاری از هدفون دارید و می خواهید آن را برای چه کاری و در چه شرایطی استفاده کنید. بدین منظور و برای راحتی امکان انتخاب شما، ما ابتدای این مقاله، سوالاتی و مواردی را آوردیم که با پاسخ به آنها در ذهن خود، تا حدی می توانید به انتخاب و خرید هدفون دلخواه خود نزدیک شوید. در بخش دوم مقاله، ۱۳ مدل از هدفون های پرطرفدار موجود در بازار مورد بررسی  قرار داده و مزایا و معایب آن را نیز اشاره کردیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. خوشحال میشیم که سوالات و نظرات خود را در مورد این مطلب با ما در میان بگذارید.

دسته بندی تکنولوژی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در واتساپ با ما در ارتباط باشید
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت